Je gebruikt een oude browser, waardoor deze website mogelijk niet optimaal werkt. Update naar een modernere browser.
BCA voor jou Inloggen

Het grootste cultuurplatform met kortingen

  • HF Koninklijk Theater Carré

Organisaties kunnen medewerkers via BCA toegang bieden tot het grootste platform met kortingen voor onder meer musicals, festivals, cabaret, films, dans circus, familievoorstellingen en musea. De kortingen lopen op tot wel 60% en het aanbod is verspreid over het hele land. Het culturele aanbod van BCA groeit nog steeds ieder jaar; van 15 kunst en cultuur partners in 2003 tot ruim 250 samenwerkingsverbanden in 2013.

bekijk aanbod

Hoe BCA in te zetten?

man-met-armen-omhoog

Vitale medewerkers

Om werkgevers te helpen hun medewerkers vitaal te houden biedt BCA kortingen op een divers aanbod van culturele activiteiten en entertainment verspreid over het hele land. Met BCA biedt u uw medewerkers mentale fitness en draagt u bij aan een goede werk-privé balans.

Meer weten
duimpjes-1000by1000

Om te Binden, Boeien en Belonen

Met het medewerkers voordeelprogramma van BCA biedt u uw medewerkers of PV-leden toegang tot hoge kortingen op kunst, cultuur en entertainment. Omdat via BCA veel bespaart kan worden in de vrije tijd is BCA populair als uitbreiding van de arbeidsvoorwaarden, (kerst)geschenk en/of verrijking van het PV-lidmaatschap!

Meer weten
open-theater-doek-620x350

Steun de cultuursector

Geen winstoogmerk, wel het beste aanbod.
BCA is een stichting met ANBI status, waardoor de kortingen rechtstreeks van culturele partij naar abonnees toe gaat. Daarmee is BCA passend als MVO invulling, omdat u middels BCA de cultuursector een warm hart toedraagt en u cultuur toegankelijk(er) maakt voor uw medewerkers of PV-leden.

Meer weten