Hoe u uw Tesla Model 3 onderweg snel en gemakkelijk kunt opladen

Als eigenaar van een Tesla Model 3 bent u waarschijnlijk altijd op zoek naar manieren om het meeste uit uw auto te halen. Een van de voordelen van een elektrisch voertuig is dat u het onderweg kunt opladen, in plaats van vast te zitten aan een tankstation. Hier is een snelle en eenvoudige gids over hoe u uw Tesla Model 3 onderweg kunt opladen.

Opladen onderweg met een Tesla Model 3

Of u nu een roadtrip maakt of gewoon voorbereid wilt zijn op een lange dag rijden, het is belangrijk om te weten hoe u uw Tesla Model 3 onderweg kunt opladen. Gelukkig zijn er een paar verschillende manieren om dit te doen.

De eerste en gemakkelijkste manier is het gebruik van een van de vele Tesla Superchargers die nu overal in het land te vinden zijn. Sluit uw auto aan op de lader en wacht tot hij vol is – zo eenvoudig is het! Een lijst van alle Tesla Superchargers vindt u hier.

Als er geen Supercharger bij u in de buurt is, geen nood – u kunt ook een standaard 120v stopcontact gebruiken om uw auto op te laden (zij het tegen een lagere snelheid). Hiervoor koopt u een adapter van Tesla (u vindt ze hier) en sluit deze aan op een standaard stopcontact. Zorg ervoor dat u het circuit niet overbelast!

De Tesla Model 3 heeft een standaard laadvermogen van 11kW. Om dit laadvermogen te kunnen benutten heb je de juiste laadkabel nodig. De Tesla Model 3 laadkabel heeft een type 2 stekker en moet geschikt zijn voor 3 fase opladen tot 16 Ampère. Zorg ervoor dat u thuis ook een laadpaal hebt die dit laadvermogen ook daadwerkelijk kan leveren.

Met een beetje planning is het opladen van uw Tesla Model 3 onderweg een koud kunstje! Of u nu een van de vele Superchargers in het land gebruikt of gewoon vertrouwt op een standaard 120v stopcontact, alles wat u nodig hebt is de juiste adapter en u kunt aan de slag. Ga er nu op uit en verken – uw auto wacht!

Tags

Share this post:

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.